ΗΣχολή ΧορούΙρένα Αναστασία Μπρέγκουιδρύθηκε το 2010

Η σχολή μας ιδρύθηκε το 2010 από την Ιρένα Αναστασία Μπρέγκου με άδεια λειτουργίας του Υπουργείου Πολιτισμού, Γενική Διεύθυνση Πολιτισμικών Υποθέσεων-Τμήμα Χορού. Η φιλοσοφία της σχολής είναι η αγάπη για τον χορό και η άρτια προετοιμασία των παιδιων εφόσον θελήσουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τον χορό. Η σχολή στεγάζετε σε έναν χώρο 600m2 και διαθέτει τρεις μεγάλες αίθουσες και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό όσον αφορά τον χορό.

Γνωρίστε τους καθηγητές της σχολής μας

Καθηγητές

 

Δείτε τις αίθουσες της σχολής μας

Αίθουσες

Τμήματα κλασσικού μπαλέτου, προετοιμασίας για την εισαγωγή σε Ανώτερες Επαγγελματικές Σχολές Χορού, Repertorio, τμήματα όλων των βαθμίδων, προκαταρκτικά κλασικού μπαλέτου για παιδιά 6-8 ετων, μουσικοκινητικής αγωγής, mummy and me, σύγχρονου χορού αρχαρίων και προχωρημένων, Hip-Hop, Popping, Tatting, Freestyle, αγωνιστικά (σύγχρονο, Hip-Hop), Solo, Χορογραφίας και Αυτοσχεδιασμού, Jazz, Κάρακτερ, ενδυνάμωσης και ισορροπίας, τμήματα για παιδιά με ειδικές ανάγκες, Latin και ευρωπαϊκών χωρών, Salsa, Αργεντίνικο Τάνγκο, Ελληνικών Χωρών.

Όλα τα τμήματα

ΟιΣτόχοι μας

Σκοπός της σχολής είναι η πλήρης θεωρητική και τεχνική εκπαίδευση των μαθητών της και η προσπάθεια αναδείξεως αρίστων επαγγελματιών του κλασικού και σύγχρονου χορού.
Ικανός αριθμός της σχολής μας συνέχισαν με επιτυχία τις σπουδές τους σε Ανώτερες Επαγγελτικές Σχολές.

Η άρτια και ολοκληρωμένη εκπαίδευση στη τέχνη του χορού από τη νηπιακή ηλικία μέχρι και το ανώτερο επαγγελματικό επίπεδο σπουδών.
Μεγάλος αριθμός αγωνιστικών ομάδων έχει κατακτήσει πολλές θέσεις στο βάθρο.

Ιρένα Αναστασία Μπρέγκου
Κλασσικό Μπαλέτο

Κωνσταντίνος Μαρτίνης
Κλασσικό Μπαλέτο